Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Η THQ Nordic βάζει μπροστά την ανάπτυξη του Gothic Remake για PC, PS5, Xbox Series X

*
Μετά από αρκετές εβδομάδες φημολογίας, η THQ Nordic πήρε επίσημα θέση και ανακοίνωσε πως το Gothic Remake είναι γεγονός και πως έρχεται σε PC, PS5, Xbox Series X. Μέσω ενός σύντομου δελτίου Τύπου, η εταιρεία αποκάλυψε πως με το feedback που πήρε από πάνω από 180 χιλιάδες παίκτες, έχει όλη την απαραίτητη πληροφορία για να βάλει μπροστά τη διαδικασία παραγωγής. Πάνω από 43 χιλιάδες παίκτες απάντησαν στην σχετική έρευνα και πάνω από 9 χιλιάδες reviews έγιναν στο Steam για το σχετικό playable teaser. Πλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία ενός studio με έδρα τη Βαρκελώνη και η έναρξη της διαδικασίας παραγωγής. «Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020», αναφέρει χαρακτηριστικά το κλείσιμο της σχετικής ανακοίνωσης!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*