Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθε στο προσκήνιο το Project L της Riot Games (video)

Η Riot Games δημοσίευσε ένα video διάρκειας έξι λεπτών για το Project L, το επερχόμενο fighting game της που τοποθετείται στον κόσμο του League of Legends. Τελευταία φορά που είχε παρουσιαστεί ήταν τον Οκτώβριο του 2019, όταν ακόμα βρισκότα σε φάση έρευνας και ανάπτυξης. Πλέον, έχουμε τημ ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο τι ακριβώς πρόκειται. Σύμφωνα με τον senior director και εκτελεστικό παραγωγό Tom Cannon, στόχος της Riot Games είναι να προσφέρει στο κοινό ένα παιχνίδι με το οποίο θα μπορεί να ασχοληθεί για πολλά χρόνια.

To Project L είναι ένα assist-based tag-team style fighting game. Οι παίκτες θα κληθούν να δημιουργήσουν και να ελέγξουν μια ομάδα που θα αποτελείται από δύο Champions. Ο χειρισμός θα είναι απλός στην εκμάθηση, όσοι όμως θέλουν να κατακτήσουν όλα τα μυστικά του θα δυσκολευτούν αρκετά. Νεότερα για το παιχνίδι θα μάθουμε μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*