Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθε το January Sale στο PlayStation Store

*
To January Sale επανήλθε στο PlayStation Store και οι κάτοχοι PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita και PS VR, έχουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με κορυφαίους τίτλους. Παρέχεται έκπτωση έως και 70% και η εν λόγω προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 18 Ιανουαρίου 2019. Ίσως πρόκειται για τις μαζικότερες εκπτώσεις του έτους, μιας και η σχετική λίστα περιλαμβάνει πάνω από 1.500 παιχνίδια και add-ons. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα: FIFA 19, God of War, Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty: Black Ops 4, Battlefield V, Marvel's Spider-Man, Red Dead Redemption 2 και πολλά άλλα που αν μπαίνεμε στον κόπο να τα ανφέρουμε, θα χρειαζόμασταν αρκετές ώρες. Εσείς πάντως μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές, κάνοντας απλά κλικ εδώ. Μην ξεχάσετε μόνο να επανέλθετε στις 4 Ιανουαρίου 2019, οπότε θα υπάρξουν νέες προσθήκες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*