Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανεκκίνηση για την ανάπτυξη του Metroid Prime 4

*
Αν είχατε την απορία, τι συμβαίνει με το Metroid Prime 4, η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα πρέπει όλοι να ξεχάσουν την όποια πρόοδο είχε σημειωθεί ως τώρα. Η ανάπτυξη το τίτλου ξεκινάει και πάλι από το μηδέν, με τη βοήθεια ενός νέου studio. Πλέον, υπέυθυνη για την ανάπτυξη είναι η Retro Studios, δημιουργός της origonal σειράς Metroid Prime. Τα νέα ανακοίνωσε μέσω YouTube ο Shinya Takahashi, μέλος της διοίκησης της Nintendo και δικαιολόγησε την επανεκκίνηση της διαδικασίας ανάπτυξης, λέγοντας πως δεν κατόρθωσε ποτέ να φτάσει τα standards της Nintendo. Επιπλέον, θα κάνουμε καιρό να ακούσουμε κάτι νεότερο για το παιχνίδι, οπότε θα πρέπει όλοι να οπλιστούμε με υπομονή. Σύμφωνα πάντοτε με τον Takahashi, το Metroid Prime 4 θα είναι τελικά ισάξιο του ονόματος της σειράς Metroid Prime.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Μπράβο στην Nintendo. Κλασικό δείγμα Ιαπωνικού mentality. Αυτό που παραγω πρέπει να είναι ποιοτικό. Το βλέπουμε και στην αυτοκινητοβιομηχανία και σε άλλους τομείς.

*