Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται και στην Ελλάδα το Xbox Design Lab

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην Gamescom 2017 η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα controllers του Xbox Design Lab θα είναι διαθέσιμα σε επιπλέον 24 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Αναλυτικότερα, από την Δευτέρα 21 Αυγούστου, όσοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τα προσωπικά τους controllers μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προγράμματος και να τα παραλάβουν χωρίς περαιτέρω μπερδέματα. Οι χώρες στις οποίες επεκτείνεται το πρόγραμμα τις Microsoft είναι οι ακόλουθες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*