Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται το πρόγραμμα των δωρεάν παιχνιδιών από το Epic Games Store

*
Δυναμικά θέλει να ξεκινήσει και το 2020 το Epic Games Store, με την Epic Games να μας ανακοινώνει πως θα επεκτείνει χρονικά το πρόγραμμα των δωρεάν τίτλων, καθ' όλη τη διάρκεια του 2020. Το πρόγραμμα των δωρεάν τίτλων σημειώνει ήδη 75 τίτλους, με την συνολική τους αξία να αγγίζει τα 1.455 δολάρια. Όσον αφορά τα δωρεάν παιχνίδια, βρίσκεται διαθέσιμο το Sundered: Eldritch Edition μέχρι τις 16 Ιανουαρίου (18:00 ώρα Ελλάδος), με το Horace να ακολουθεί αμέσως μετά.

Τα νέα για τα δωρεάν παιχνίδια ήρθαν μέσα από την ανασκόπηση του Epic Games Store για την πορεία του από την πρώτη μέρα διαθεσιμότητας, μέχρι και σήμερα. Το Epic Games Store έχει φτάσει συνολικά τους 108 εκατομμύρια χρήστες, με 680 εκατομμύρια δολάρια να έχουν διαθέσει οι καταναλωτές σε αγορές τους εντός της πλατφόρμας.


Φυσικά για μια πλήρης παρουσίαση της ανασκόπησης του Epic Games Store μπορείτε να δείτε το σχετικό γράφημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*