Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαίωσε την ανάπτυξη τριών νέων τίτλων η Remedy Entertainment

*
Η Remedy Entertainment, developer του Control επιβεβαίωσε ότι προετοιμάζει τρία νέα παιχνίδια, για δύο από αυτά έχουν υπάρξει αναφορές στο παρελθόν και μάλιστα το ένα είναι η δική της προσέγγιση στο μοντέλο live service. Το τρίτο παραμένει μυστήριο.

Τα νέα έρχονται από την πρόσφατη αναφορά οικονομικών πεπραγμένων της Remedy, όπου ο CEO Tero Virtala αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των €31,6 εκ. που αποτελούν τα έσοδα της εταιρείας για το 2019, προέρχονται από το Control.


Κάνοντας αναφορά στο μέλλον, ο Virtala επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την ανάπτυξη δύο επί πληρωμή DLC για το Control, που θα λανσαριστούν μέσα στο 2020, ενώ τρεις ακόμα ομάδες ανάπτυξης δουλεύουν σε δικά τους projects.

Το πρώτο project είναι το single player campaign του δημοφιλούς σε Κίνα και Ν. Κορέα CrossFireX. To δεύτερο είναι γνωστό με την ονομασία Vanguard και πρόκειται για μια multiplayer εμπειρία που η Remedy φιλοδοξεί να προσφέρει υπό μορφή υπηρεσίας για πολλά χρόνια. Για το τρίτο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως βασίζεται σε υπάρχον brand της Remedy και βρίσκεται σε καλό δρόμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Αυτό με το Control που έχει season pass με 2 story expansions και θα κυκλοφορήσει το πρώτο τέλη Μαρτίου , δηλαδή 7 μήνες μετά το launch , τι φάση?Το απόλυτο fail είναι οτι κάποιοι έδωσαν 25€ περιμένοντας extra περιεχόμενο και αυτές τις μέρες τρέχει "προσφορά" στα 15€ για το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο που θααααα βγει ... 3 νέα games και αποτυγχάνουν στον βασικό post launch προγραμματισμό ... μας ConΤρολάρει η Remedy :p

*