Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3 (video)

Χάρη στις σελίδες των PlayStation Store και Microsoft Store επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3. Έτσι μαθαίνουμε πως ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) από την 1η Μαρτίου. Επιπλέον το pre-order bundle του τίτλου δίνει στους αγοραστές του άμεση πρόσβαση στα πρώτα δύο παιχνίδια (Shadow Warrior και Shadow Warrior 2), αλλά και σε ένα limited edition katana skin.

Στο Shadow Warrior 3 οι Lo Wang και Orochi Zilla, πρώην εχθροί και νυν σύμμαχοι, αναλαμβάνουν τη φαινομενικά αδύνατη αποστολή να αιχμαλωτίσουν έναν αρχαίο δράκο που δραπέτευσε από την αιώνια φυλακή του. Οπλισμένο με σφαίρες και σπαθιά, το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα περάσει από αχαρτογράφητες περιοχές του κόσμου ώστε να εντοπίσει το σκοτεινό κτήνος προτού καταστρέψει ολόκληρη την ύπαρξη. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε video με 17 λεπτά gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*