Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Sonic στο Super Monkey Ball: Banana Blitz HD (trailer)

Η SEGA επιβεβαίωσε την παρουσία του Sonic the Hedgehog στο επερχόμενο Super Monkey Ball: Banana Blitz HD και μάλιστα θα διαθέτει τη δική του μπλε μπάλα. Για να μπορέσουν οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν τον Sonic θα πρέπει πρώτα να τον ξεκλειδώσουν. Όπως είναι λογικό, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πως είναι εφικτό αυτό, όμως ο Sonic θα είναι playable και στα 100 επίπεδα του παιχνιδιού.

Το χαμηλότερο στατιστικό του συναντάται στο life με 3/5, jump, bounce, size και weight και 4/5 ενώ το speed βρίσκεται στα 5/5. Για να μπορέσετε να πάρετε μια ίδεα για το τι σας περιμένει, η ομάδα ανάπτυξη συνοδεύει την ανακοίνωση από ένα νέο gameplay trailer.


Σας θυμίζουμε οτι στο Banana Blitz HD θα υπάρχουν και 10 επίπεδα multi-player, όπου θα μπορείτε να ανταγωνιστείτε με τυχαίους παίκτες από όλο τον κόσμο, με online leaderboards για το Time Attack και ένα νέο Mini-Game Decathalon. Το Super Monkey Ball: Banana Blitz HD θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2019, για Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*