Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η προσθήκη cross-play και cross-save στο Warframe

*
Η Digital Extremes ανακοίνωσε την προσθήκη cross-play και cross-save στο Warframe εντός του 2021. Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν από την εταιρεία ανάπτυξης κατά τη διάρκεια του TennoCon 2021, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η παρέα αναμένεται να συμπεριλάβει όλους όσους ασχολούνται με τον τίτλο σε PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Σύμφωνα με τον COO της Digital Extremes, Sheldon Carter, η ενεργοποίηση του cross-play και του cross-save είναι μόνο μία από τις προσπάθειες της εταιρείας να προσελκύσει νέους παίκτες στο Warframe. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις προκειμένουν να πειστούν όλοι οι platform holders.


Τέλος, το The New War expansion θα γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες, οπότε όσοι παίζουν σε κονσόλες θα έχουν πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο με τους κατόχους PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*