Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η τιμή του Xbox Game Pass για PC

*
Λίγες ώρες πριν τη συνέντεξη τύπου της Microsoft στο πλαίσιο της Ε3 2019, επιβεβαιώθηκε η τιμή του Xbox Game Pass για PC. Έτσι λοιπόν οι χρήστες Windows 10 θα πρέπει να καταβάλουν μηνιαίως το ποσό των $5.

Έτσι θα έχουν συνεχή πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια, όπως τα We Happy Few, Forza Horizon 4, Hello Neighbor, Hellblade: Senua's Sacrifice, Sea of Thieves Anniversary Edition και State of Decay 2. Τα Gears 5, Halo: The Master Chief Collection και Ori and the Blind Forest δεν θα περιλάμβανονται στην αρχική λίστα, όμως θα προστεθούν σύντομα. Επιπλέον όπως συμβαίνει και στο Xbox One, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass για PC θα έχουν έκπτωση 20% για παιχνίδια που περιλαμβάνονται στη λίστα και 10% για τα add-ons τους.


Τέλος, για τους Xbox Insiders υπάρχει προσφορά $1 για τον πρώτο μήνα, ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει πακέτο ετήσιας συνδρομής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*