Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ώρα έναρξης της beta του Call of Duty: Vanguard

*
Η Activision επιβεβαίωσε την ώρα έναρξης της beta του Call of Duty: Vanguard. Η beta θα είναι cross-play για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Θα ξεκινήσει σήμερα, 16/09/2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Για τις πρώτες 48 ώρες στη beta θα μπορούν να συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες χρηστών:

- Όλοι οι χρήστες PlayStation ανεξάρτητα με το αν έχουν προπαραγγείλει ή όχι τον τίτλο
- Οι χρήστες Xbox με ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold που έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι
- Οι χρήστες PC που έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι


Έπειτα, απο τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, η beta θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες ανεξάρτητα απο προπαραγγελίες και χωρίς να απαιτείται Xbox Live Gold συνδρομή στο Xbox.

Αφού κατεβάσετε τη beta, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε τρέχοντας το παιχνίδι απο το μενού του Call of Duty: Warzone, του Call of Duty: Black Ops Cold War ή του Call of Duty: Modern Warfare.

Στην συγκεκριμένη δοκιμή θα υπάρχει και το Patrol, το οποίο είναι ένα καινούργιο mode που βάζει τους παίκτες να καταλάβουν μια περιοχή και να την κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κερδίζοντας βαθμούς για την ομάδα τους.

Τα άλλα modes που θα είναι διαθέσιμα βρίσκονται, παραδοσιακά, σε όλους τους τίτλους Call of Duty. Αυτά είναι τα Domination, Kill Confirmed και Team Deathmatch. Επιπλέον, θα υπάρχει και το Champion Hill, το οποίο υπήρχε και στη δοκιμή Alpha που έγινε σε PlayStation συστήματα.

Το Call of Duty: Vanguard θα γίνει διαθέσιμο στις 5 Νοεμβρίου του 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X αλλά και σε PC.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τίτλος που θα διαδεχθεί το Call of Duty: Vanguard, θα είναι sequel του Call of Duty: Modern Warfare. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sledgehammer Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*