Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Persona 5 R

*
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2018, η Atlus επιβεβαίωσε της φήμες σχετικά με ένα νέο τίτλο Persona για το PlayStation 4. Πρόκειται για το Persona 5 R και για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνετε υπομονή, μέχρι το Μάρτιο του 2019. Όσον αφορά για το τι ακριβώς πρόκειται, ακόμα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό με βεβαιότητα. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι δεν αποκλείεται η Atlus να προετοιμάζει κάτι παρόμοιο με το Persona 4 Golden και τελικά να μας σερβίρει το Persona 5 με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο. Δεν επιβεβαιώνεται ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch, όπως πολλοί περίμεναν μετά την απκάλυψη του Joker του Persona 5 για το Super Smash Bros. Ultimate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*