Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Subnautica για το PS4

*
Σε πρόσφατη δήλωση της στο PlayStation Blog, η εταιρία ανάπτυξης Panic Button επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό για το Subnautica. Τον ερχόμενο χειμώνα, το παιχνίδι επιβίωσης κάτω από την επιφάνεια του νερού με τις διθυραμβικές κριτικές, θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4. Σύμφωνα με τους developers το Subnautica διαδραματίζεται στον 22ο αιώνα, μία ταραχώδη εποχή για την ανθρωπότητα η οποία έχει ξεκινήσει να αποικεί άλλους πλανήτες και εν μέσω αυτών των εξελίξεων, ο κεντρικός ήρωας καλείται να εντοπίσει ένα χαμένο σκάφος σε έναν άγνωστο πλανήτη.



Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως τον καθηλώνει εκεί και τώρα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει και αν είναι δυνατό, να επιστρέψει στην βάση του. Οι παίκτες θα επιδοθούν σε έναν αγώνα εύρεσης επαρκούς τροφής και νερού, ενώ θα αξιοποιήσουν με τον βέλτιστο τρόπο τα όποια υλικά έχουν διαθέσιμα για την κατασκευή εξοπλισμού κατάδυσης και όχι μόνο. Στα προχωρημένα στάδια του παιχνιδιού, υπάρχει και η δυνατότητα στησίματος υποβρύχιας βάσης με πολλαπλά δομικά στοιχεία και στρώσεις. Το Subnautica βρισκόταν για αρκετό καιρό σε Early Access στο PC και όταν ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του, απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον ειδικό Τύπο. Δείτε παρακάτω το δροσερότατο trailer. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*