Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται η παρουσία της Ninja Theory στο X019

*
Η ώρα για το X019 πλησιάζει και το σημαντικό event της Microsoft γεμίζει περιεχόμενο, αφού με νεότερη ενημέρωση που έγινε επιβεβαιώθηκε η παρουσία της Ninja Theory. Το γνωστό studio υπενθυμίζεται πως βρίσκεται πίσω από εξαιρετικές παραγωγές, όπως τα Hellblade: Senua’s Sacrifice, DmC: Devil May Cry, Heavenly Sword και αρκετά ακόμη, ενώ το 2018 εξαγοράστηκε από την Microsoft και εντάχθηκε στα Microsoft Studios (πλέον γνωστά ως Xbox Game Studios). Στην παρούσα φάση εργάζεται πάνω σε νέα projects, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από αυτά μόνο το Bleeding Edge. H Microsoft επιβεβαίωσε την παρουσία της Ninja Theory (και, προφανώς, και δείγματος της δουλειάς που ετοιμάζει) για το event του Λονδίνου που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε..

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*