Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται το GTA: San Andreas για το PS3

To Grand Theft Auto: San Andreas έχει εμφανιστεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο στο Xbox 360 μέσω του Xbox Live Marketplace και ήταν αρκετές οι ενδείξεις πως η κυκλοφορία του και στο PS3 θα ήταν θέμα χρόνου. Όπως κατάφερε να επιβεβαιώσει το Enternity, το κλασικό game θα κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας από την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου και σε τιμή που θα φτάνει στα €29,99. Οι βελτιώσεις που φέρει η νέα έκδοση είναι ανάλυση 720p, καλύτερο draw distance και υποστήριξη για trophies. Υπενθυμίζεται πως το Grand Theft Auto: San Andreas κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου 2014 για Xbox 360.

Ετοιμαστείτε!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αν είναι ακριβός ο τίτλος μπορεί να περιμένει κανείς να πέσει η τιμή του. Φαντάζομαι ή μάλλον θέλω να πιστεύω πως η τιμή του τίτλου θα πέσει πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια δίκιο θα έχει και κανείς αν πει πως στην υπόλοιπη Ευρώπη η τιμή θα πέσει πιο γρήγορα ενώ στην Ελλάδα θα αργήσει αρκετά να (και αν θα) πέσει.

    • Int3l_Mich43l
    • Προσπαθούν να ξαναβγάλουν στην αγορά παλιά παιχνίδια για το PS3, διότι έχει ήδη αρχίζει να αργοπεθαίνει αυτή η κονσόλα που δεν μπορεί να σηκώσει τα νέα παιχνίδια έστω και σε low setting. (π.χ. black ops 3).

*