Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνονται και από άλλη πηγή οι πρόσφατες διαρροές για το GTA 6

*
Φαίνεται πως οι αποκαλύψεις που έκανε ο leaker Tom Henderson για το GTA 6 ήταν σωστές, όπως τουλάχιστον επιβεβαιώνει και άλλη -έγκυρη- πηγή της βιομηχανίας. Συγκεκριμένα, ο Jason Schreier ρωτήθηκε στο Twitter σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν και μάλιστα έγινε tag σε μια ερώτηση προς τον Tom Henderson για το αν λέει ψέματα ή όχι. Ο Schreier σημείωσε πως «δεν κατάλαβα γιατί θεωρεί οποιοσδήποτε πως είπα ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2023. Οτιδήποτε είπε για το παιχνίδι ο Tom Henderson κολλάει με αυτά που έχω ακούσει κι εγώ».



Σε δεύτερη ερώτηση χρήστη για το θέμα, ο Schreier σημείωσε πως το παιχνίδι είναι στα πολύ πρώιμα στάδια ανάπτυξης αυτή τη στιγμή και πως ξέρει πως έχει έναν χάρτη που θα εξελίσσεται/αναπτύσσεται (και το οποίο αποκάλυψε και ο ίδιος από πέρσι).



Υπενθυμίζεται ότι βάσει των πρόσφατων αναφορών του Tom Henderson, το GTA 6 θα κυκλοφορήσει κάπου στο 2024-2025 και αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Μπορείτε να διαβάσετε τα όλα όσα είχε αποκαλύψει ο leaker εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*