Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβράδυνση στην ανάπτυξη του Baldur's Gate III λόγω κορονοϊού

*
Αν και η ανάπτυξη του Baldur's Gate III έχει επιβραδυνθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το παιχνίδι προορίζεται να κυκλοφορήσει σε Early Access φέτος. Όπως αναφέρει η Larian Studios στην New York Times, η ομάδα των 300 ατόμων στην αρχή δούλευε αρκετά καλά από το σπίτι της για να σχεδιάσει τα αρχικά level και να φτιάξει τον κώδικα του παιχνίδιου. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, κάποιοι από τους εργαζόμενους δούλευαν λιγότερες ώρες για να καλύψουν και άλλες ανάγκες, όπως την φροντίδα των παιδιών τους. Αυτό οδήγησε στην "μειωμένη παραγωγικότητα και στα προβλήματα επικοινωνίας". Επιπλέον, η ανάπτυξη του παιχνιδιού έγινε πιο δύσκολη όταν "εξωτερικοί συνεργάτες έκλεισαν ή άλλαξαν στην εργασία εξ' αποστάσεως".

Έτσι, το παιχνίδι είναι σε τροχιά να βγει σε Early Access φέτος, με την ομάδα να δουλεύει στο 70-80% της "κανονικής παραγωγικότητας".


Όταν το Baldur's Gate III βγει σε Early Access, οι παίχτες θα έχουν την πρόσβαση σε 5 companions. Περισσότερα companions θα μπούν στο μέλλον αλλά αμά δεν θέλετε να διαλέξετε κάποιον από τους αρχικούς χαρακτήρες μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*