Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιθέσεις DDoS στους servers της Ubisoft

*
Οι επιθέσεις τύπου DDoS εναντίον της Ubisoft έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα και από τις 12 Ιουλίου, οι παίκτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όταν προσπαθούν να συνδεθούν στους servers της εταιρείας. Οι κάτοχοι PlayStation 4 ξεκίνησαν να έχουν θέματα πριν λίγες μέρες και σχεδόν άμεσα η Ubisoft πήρε τα απαραίτητα μέτρα. Στις 14 Ιουλίου αναφέρθηκαν εκ νέου προβλήματα που αφορούσαν το matchmaking και τη συνδεσιμότητα, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της εταιρείας και σε όλες τις πλατφόρμες. Τώρα η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις επιθέσεις DDoS στους servers της. Είναι άγνωστο αν τα προβλήματα με το latency που ταλαιπωρούν τους παίκτες των Far Cry 5, Rainbow Six Siege, For Honor, Ghost Recon Wildlands και Steep οφείλονται σε επιθέσεις DDoS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*