Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επική η εισαγωγή του Baldur's Gate III (trailer)

Η Larian Studios έδωσε στη δημοσιότητα την εισαγωγή του πολυαναμενόμενου Baldur's Gate III. Οι παίκτες καλούνται να συγκεντρώσουν την ομάδα τους και να επιστρέψουν στο Forgotten Realms για να βιώσουν μια ιστορία φιλία και προδοσίας, θυσίας και επιβίωσης, όπου κυριαρχεί το δέλεαρ της απόλυτης εξουσίας.

Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί με τη Divinity 4.0 engine και παρέχει την απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσετε, να πειραματιστείτε και να αλληλεπιδράσετε με έναν κόσμο που πραγματικά ανταποκρίνεται στις επιλογές σας. Μέσω του cinematic narrative θα έρθετε πολύ κοντά στους πρωταγωνιστές καθώς διασχίζετε τα Forgotten Realms του Dungeons & Dragons, στη μεγαλύτερη ως τώρα περιπέτεια της Larian.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*