Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό το launch trailer του Balylon's Fall

H Square Enix και η PlatinumGames δημοσίευσαν το launch trailer του Babylon’s Fall, που είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam).

Μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι είτε ως μέλος μιας παρέας που αποτελείται από έως και τέσσερα άτομα. Η ομάδα ανάπτυξης θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Babylon’s Fall, με νέα game modes, περιεχόμενο για την ιστορία και επιπλέον τύπους όπλων, δίχως πρόσθετο κόστος. Ακόμα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Premium Battle Pass της πρώτης σεζόν θα προσφερθεί δωρεάν σε όλους όσους αποκτήσουν τον τίτλο.


Για τους κατόχους PlayStation 5 και PlayStation 4 διατίθεται ένα demo, που παρέχει πρόσβαση στην έναρξη του Babylon's Fall και σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση, θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*