Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό το πρώτο trailer του Crimson Desert

Η Pearl Abyss παρουσίασε το πρώτο trailer για το open-world fantasy massively multiplayer online RPG Crimson Desert. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο του G-Star 2019 event. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες, ενώ μέσα στο 2020 αναμένεται η σχετική beta.

Σύμφωνα με τον lead producer του Crimson Desert, Jason Lung, το παιχνίδι γεννήθηκε λόγω της επιθυμίας να ειπωθεί η ιστορία του παρελθόντος του Black Desert. Η ομάδα ανάπτυξης, με μικρές εξαιρέσεις, έχει δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κόσμο, με νέους χαρακτήρες και θρησκείες, ακριβώς με τον τρόπο που ταιρίαζει στο για να ειπωθεί μια επική ιστορία. Αυτό είναι φανερό και από τον υπότιτλο που συνοδεύει το παιχνίδι, "A Saga Written in Blood", που συμπυκνωνει με τον καλύτερο τρόπο τα επικά γεγονότα που θα δοκιμάσουν τους ήρωες.


Το παρακάτω trailer θα σας δώσει μια ιδέα για το τι σας περιμένει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*