Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιλογές αναβάθμισης από τη Microsoft για όσους θελήσουν να αγοράσουν το Project Scarlett

*
H Microsoft ανακοίνωσε τις επιλογές αναβάθμισης για όσους αποφασίσουν να αγοράσουν την επόμενη κονσόλα Xbox. Οι κάτοικοι των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το Xbox One μέσω του προγράμματος Xbox All Access και να αναβαθμιστούν στο Project Scarlett όταν αυτό κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, εφόσον έχουν πληρώσει 18 δόσεις.

Το πρόγραμμα Xbox All Access επιτρέπει την αγορά ενός Xbox One έναντι δόσης £17,99 για 24 μήνες. Μπορείτε να επιλέξετε ανέμεσα σε Xbox One X, Xbox One S ή Xbox One S All-Digital Edition. Σε κάθε πακέτο περιλαμβάνεται ένα Xbox controller και 24μηνη συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate. Τα παραπάνω θα ισχύουν από 5 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, 8 Νοεμβρίου στις Η.Π.Α. και 29 Νοεμβρίου στην Αυστραλία.


Το επόμενο Xbox θα πρέπει να αγοραστεί από το ίδιο κατάστημα, πάλι με Xbox All Access, επιστρέφοντας σε καλή κατάσταση την κονσόλα που αρχικά είχατε αγοράσει. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια πρωτοβουλία της Microsoft να προσελκύσει από τώρα εκείνους που ναι μεν θα ήθελαν να αποκτήσουν άμεσα το Xbox One, όμως έχουν τη διάθεση να κάνουν οικονομία, περιμένοντας τη νέα κονσόλα που θα έρθει μαζί με το Halo Infinite. Τέλος, όσοι αποφασίσουν να αναβαθμιστούν από το Xbox One S All-Digital Edition στο Project Scarlett θα χρεωθούν επιπλέον £15 και ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τιμή του Project Scarlett.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*