Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει -επιτέλους- με παρουσία κόσμου το Tokyo Game Show 2022

*
Το Tokyo Game Show 2022 επιστρέφει και θα διεξαχθεί με παρουσία κοινού από τις 15 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία. Όπως ανακοίνωσε η Computer Entertainment Supplier’s Association, οι πόρτες του θα είναι ανοικτές για τους εκθέτες και για το κοινό, για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια. Η 15η και η 16η Σεπτεμβρίου θα είναι ημέρες αφιερωμένες στις επιχειρήσεις και οι επόμενς δύο στο κοινό. Το σύνθημα της φετινής διοργανωσης είναι "Τίποτα δεν Σταματάει το Gaming", με τους δοργανωτές να δηλώνουν ότι τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν από την καθημερινότητα τα fun events, όμως το gaming συνέχισε να δίνει ελπίδα στις ζωές όλων. Όπως σε προηγουμενες εκδηλώσεις, τα προγράμματα θα είναι στα ιαπωνικά, με μεταγλώτισση στα αγγλικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*