Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει η beta του Monster Hunter World: Iceborne (trailer)

Μια ακόμα δόση από τη beta του Monster Hunter World: Iceborne είναι απαραίτητη και αυτό κάνει η Capcom λίγο πριν το λανσάρισμά του. Η νέα δοκιμαστική περίοδος ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στο PlayStation 4 και σειρά θα πάρουν στις αρχές της επόμενης οι κάτοχοι Xbox One. Όπως συνέβη και πριν μερικές εβδομάδες η beta αυτή είναι προσαρμοσμένη τόσο για υπάρχοντες όσο και για νέους παίκτες.

Θα υπάρχει η σχετικά απλή αποστολή Great Jagras hunt από το κυρίως παιχνίδι αλλά και τα Banbaro και Tigrex hunts από το Iceborne. Τα μεγάλα νέα αυτή τη φορά είναι η άφιξη του Velkhana, του Elder Dragon που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα μικρό τμήμα του χάρτη Hoarfrost Reach, θα έχουν στη διάθεσή τους εργαλεία όπως τα The Clutch Claw, Raider Ride και θα μπορούν να δοκιμάσουν νέους συνδυασμούς όπλων.


Θα υπάρχουν τέσσερα ενεργά quests για όλους τους παίκτες. Ολοκληρώνοντας το καθένα από αυτά θα αποκτάτε πρόσβαση σε ένα commendation pack κατά το λανσάρισμα, με την προϋπόθεση πως θα αγοράσετε το Iceborne στην ίδια πλατφόρμα. Τα commendation packs περιέχουν χρήσιμα αντικείμενα όπως meal vouchers και max potions. Μην ξεχνάτε πως αν επιθυμείτε να παίξετε με άλλους απαιτείται PS Plus και XBL Gold, όχι όμως αν θέλετε να παίξετε solo. Όσο για τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης:

PS4
Έναρξη: Παρασκευή 30 Αυγούστου, 19:00μμ
Λήξη: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, 09:59πμ.

Xbox One
Έναρξη: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, 22:00μμ
Λήξη: Πεμπτη 5 Σεπτεμβρίου, 09:59πμ.

Το Monster Hunter World Iceborne θα λανσαριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PS4 και Xbox One. Η αντίστοιχη έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*