Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με κόσμο τον Σεπτέμβριο η PAX West

*
Το πρώτο event της βιομηχανίας του gaming με την παρουσία κοινού εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο πλησιάζει. Όπως ανακοινώθηκε, η PAX West επιστρέφει στο Washington State Convention Center τους Seattle και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021. Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν και σημειώνεται ότι θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός επισκεπτών.

Τα badges για την PAX West 2021 θα ξεκινήσουν να πωλούνται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα προαιρετικά badges για την PAX Online 2021, που θα ξεκινήσει στις 15 και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουλίου.


Το πρόγραμμα της PAX Online θα είναι κυριολεκτικά γεμάτο, με panels και esports events, όπως το PAX Arena και το Metro Esports amateur open του VALORANT με συνολικά βραβεία $10.000. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της PAX Arena θα υπάρξουν events σχετικά με τα iRacing, Rocket League και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*