Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στη Naughty Dog ο director του Marvel's Avengers Shaun Escayg

*
Ο Shaun Escayg αφήνει την Crystal Dynamics και επιστρέφει στη Naughty Dog, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter. Η τελευταία δουλειά του δημοφιλούς δημιουργού ήταν το Marvel's Avengers, στο οποίο είχε το ρόλο του creative director. Πριν από αυτό είχε εργαστεί σε αρκετά project της Naughty Dog, όπως το Uncharted 4: A Thief's End, το The Last of Us αλλά και το Uncharted: The Lost Legacy. Παλαιότερα είχε συμμετάσχει και στη δημιουργία του Transformers: War for Cybertron ως υπεύθυνος των animations.

Αξίζει να σημειωθεί πως διέρρευσαν πρόσφατες φήμες, ότι η Naughty Dog δουλεύει πάνω σε remake του The Last of Us, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5. Υπάρχει πιθανότητα η συγκεκριμένη φήμη να συνδέεται με την επιστροφή του Shaun Escayg, αφού ο ίδιος ήταν μέρος της ομάδας ανάπτυξης του original παιχνιδιού του 2013.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*