Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στη Ubisoft ο σεναριογράφος των Assassin's Creed Darby McDevitt

*
Ο Darby McDevitt, χρόνια συγγραφέας των Assassin's Creed, επιβεβαίωσε πως επιστρέφει στην Ubisoft. Ο McDevitt ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο πως φεύγει από την εταιρία για να εξερευνήσει νέες επιλογές. Όπως ανέφερε στο Eurogamer, "Η επιλογή του αυτή αντικατοπτρίζεται στην επιστροφή του στην Ubisoft και το Assassin's Creed".

H πιο πρόσφατη δουλειά του McDevitt ήταν ως narrative director στο Assassin's Creed Valhalla, όπου οι παίκτες τον επαίνεσαν για τις συνδέσεις που έκανε με το τεράστιο lore της σειράς.

Άλλες δουλείες του περιλαμβάνουν lead writer για το Assassin's Creed Revelations, lead writer στο Assassin's Creed IV: Black Flag και βοήθησε στα Assassin's Creed Unity και Assassin's Creed Origins.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*