Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στην IO Interactive ο director του Hitman: Blood Money

*
Η IO Interactive ενισχύεται εσωτερικά ενόψει των επόμενων κυκλοφοριών της και μέσα σε όλα, υποδέχεται ξανά στο δυναμικό της τον director του Hitman: Blood Money, Rasmus Johengaard. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τόσο ο συγκεκριμένος, όσο και ο πρώην developer της CD Projekt RED, Andrzej Zawadzki, ανήκουν πλέον στο προσωπικό της. Ο Hojengaard θα επιστρέψει ως design director 15 χρόνια μετά την φυγή του από το studio, το 2006 και ενώ αυτό το διάστημα δούλεψε σε σημαντικές κυκλοφορίες, όπως τα Battlefield 5, Star Wars Battlefront και Mirror’s Edge. Ο Zawadszki θα αναλάβει τη θέση του senior game designer και θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει όλες τις γνώσεις που απέκτησε με τη δουλειά του σε Witcher 3 και Cyberpunk 2077.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*