Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στην Infinity Ward ο Todd Alderman

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από την developer του Call of Duty Infinity Ward, ο Todd Alderman επιστρέφει στο franchise ως multiplayer project director. Ο Alderman ήταν ένα από τα 38 μέλη του Infinity Ward Employee Group που το 2010 κατέθεσαν αγωγή εναντίον της Activision ζητώντας ένα ποσό μεταξύ $75 και $125 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι απλήρωτων bonus της δουλειά τους στο Call of Duty: Modern Warfare 2. Η αγωγή κατατέθηκε έπειτα από αυτή των Jason West και Vince Zambella εναντίον του studio. Ως γνωστόν, κατόπιν αυτής οι δυο τους δημιούργησαν τη Respawn Entertainment, στην οποία εργάστηκε και ο Alderman έως το 2012, πριν μεταπηδήσει στην Riot Games. Η πρόσληψη του Alderman έρχεται σε μια εποχή που ο γνωστός publisher υφίσταται μεγάλες αλλαγές.



Νωρίτερα φέτος η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty franchise από διετή κύκλο ανάπτυξης θα μεταφερόταν σε τριετή, ενώ η Sledgehammer Games θα αποτελούσε το τρίτο studio μετά τις Treyarch και Infinity Ward που θα αναλάμβανε ρολο developer στη σειρά Call of Duty.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*