Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το Xbox Arena Festival

*
Η Microsoft Hellas ανακοίνωσε επίσημα το Xbox Arena Festival για τη φετινή χρονιά, το οποίο και θα διοργανωθεί με την υποστήριξη της αλυσίδας Πλαίσιο από τις 23 έως και τις 24 Ιουνίου στο Gazi Music Hall. Τα τουρνουά θα είναι και φέτος πάρα πολλά και οι μεγάλοι νικητές θα διεκδικήσουν έπαθλα αξίας €20.000 μέσα από 2 ημέρες γεμάτες δράση. Φέτος, οι φίλοι του gaming θα μπορέσουν να ζήσουν μια νέα εμπειρία με το gaming triathlon στα Cuphead, Forza Motorsport 7 και Halo 5, καθώς και 5 challenges στα Halo 5, Sea of Thieves, State of Decay 2 και Fortnite. Τουρνουά θα υπάρξουν ακόμη στα Pro Evolution Soccer 2018, Killer Instinct, NBA 2K18, FIFA 18, Call of Duty WWII, Forza Motorsport 7, PlayerUnknown's Battlegrounds και Overwatch.



To Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά φέτος τον τελευταίο προκριματικό γύρο και τον εθνικό τελικό του δημοφιλέστατου παγκοσμίως τουρνουά “Red Bull Player One”. O νικητής του Εθνικού Τελικού θα κερδίσει μία εβδομάδα προετοιμασίας σαν Pro player -με  coach τον R1ou- στην  Ελλάδα, καθώς και ένα ταξίδι στη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Player One, το Νοέμβριο. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση στο επίσημο site της.

Σχολιάζοντας τη φετινή διοργάνωση Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο, ο Γιώργος Βαζαίος, Xbox Category Manager για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μάς δίνεται η ευκαιρία να διοργανώσουμε το Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο. Μια εκδήλωση που κάθε χρόνο έχει ως στόχο να προσφέρει στους fans του gaming νέες εμπειρίες, εκπλήξεις, δώρα και ατελείωτη διασκέδαση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους τoυ Xbox και τους χορηγούς μας, που με τη στήριξή τους κάθε χρόνο, μάς δίνεται η δυνατότητα να ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλους τους gamers και να κάνουμε την γιορτή αυτή του gaming πραγματικότητα! Εύχομαι και αυτή τη χρονιά να σας δούμε όλους στο Gazi Music Hall!». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*