Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το livestream Minecraft Live

*
Το Minecraft Live, το ετήσιο livestream της Mojang, επιστρέφει τον φετινό Οκτώβριο. Το livestream αναμένεται να είναι, για άλλη μια φορά, γεμάτο νέα σχετικά με το Minecraft και θα προβληθεί στις 16 Οκτωβρίου μέσα από το YouTube, το Facebook και το Twitch. Η εταιρεία απέφυγε από το να αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με το event, όμως υποσχέθηκε την εμφάνιση γνωστών, αλλά και νέων προσώπων από το studio και την κοινότητα του Minecraft για λεπτομερείς και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και αποκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια του Minecraft Live του 2020 αποκαλύφθηκε το update Caves & Cliffs.

Το Minecraft είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*