Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφουν οι θεατές στο Call of Duty League και μάλιστα σύντομα

*
Έχουν περάσει πάνω από 16 μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε θεατές σε εκδήλωση του Call of Duty League και αυτό αλλάζει και μάλιστα σύντομα. Όπως ανακοινώθηκε, το Call of Duty League (CDL) ανοίγει ξανά τις πόρτες του στους θεατές για το Stage V Major Tournament που θα διοργανωθεί από τις 29 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου και θα φιλοξενήσει τους πρώτους πέντε αγώνες μετά τον Μάρτιο του 2020. Οι 12 ομάδες θα υποδεχτούν το κοινό στο eSports Stadium Arlington του Texas, την έδρα των Dallas Empire. Οι θεατές που θα θελήσουν να δώσουν το «παρών» θα πρέπει να πληρώσουν ένα εισιτήριο που θα φτάνει τα 59 δολάρια για τις δύο ημέρες και να ακολουθήσουν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για την προστασία κατά της διασποράς του COVID-19.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*