Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφουν τα δια ζώσης events του Pokémon GO

*
Η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε τα δια ζώσης Pokémon GO events τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο από ότι φαίνεται ξεκίνησε η επιστροφή στη κανονικότητα. Αρχικά, στις 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Japanese Tourism Event στην Okinawa, όπου ο Pikachu με ένα special shirt θα εμφανίζεται στο νησί και θα προστεθούν νέα PokéStops.

Έπειτα, στις 7 και 8 Μαΐου θα διεξαχθεί ένα μικρό event όπου θα είναι διαθέσιμος ο Flying Pikachu με μπαλόνια διαφορετικού χρώματος. Παράλληλα την ίδια εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα παγκόσμιο in-game event.

Τέλος, το πρώτο Safari Zone event του 2022 θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη της Ισπανίας από τις 13 έως τις 15 Μαΐου. Οι παίκτες στο Parque del Alamillo θα μπορούν να συλλέξουν όσα περισσότερα σπάνια Pokémon μπορούν για in-game bonuses και rewards.

H Niantic αναφέρει πως το Seville Safari Zone δεν θα είναι το μόνο Safari event που θα διεξαχθεί μέσα στο 2022 και πως θα ακολουθήσουν και άλλα μόλις το επιτρέψει η κατάσταση με την πανδημία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*