Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτυχής χρηματοδότηση για το ToeJam & Earl: Back in the Groove

Μπορεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να μην έχει λήξει ο χρόνος για τη χρηματοδότηση του ToeJam & Earl: Back in the Groove στο Kickstarter, όμως ο τίτλος ξεπέρασε το όριο των 400.000 δολαρίων που έθεσαν οι δημιουργοί του, οπότε και η κυκλοφορία του θεωρείται δεδομένη. Με το franchise να γίνεται πλέον 24 ετών η Humanature Studios μας υπόσχεται old school skins για τους ToeJam and Earl και κυκλοφορία σε κονσόλες αν ο τίτλος ξεπεράσει τα 600,000 δολάρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον δούμε σε PC, Mac και Linux με στοιχεία “δανεισμένα” από το ToeJam & Earl: Panic On Funkotron, και four player co-op mode για online και offline play.



Για όσους στήριξαν το ToeJam & Earl: Back in the Groove στο Kickstarter θα έρθουν “φυσικά” δωράκια εντός του έτους. Μένει να μάθουμε και τι ακριβώς θα είναι αυτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*