Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιχείρηση βελτίωσης γραφικών στο RollerCoaster Tycoon World

Οι άκρως αρνητικές αντιδράσεις του κοινού έπειτα από το πρόσφατο gameplay video του RollerCoaster Tycoon World, οδήγησε τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης στην απόφαση να βελτιώσουν τον οπτικό τομέα του τίτλου. Πολλοί ήταν οι χρήστες μάλιστα που σημείωσαν πως τα γραφικά του game ήταν χειρότερα από αυτά του RollerCoaster Tycoon 3 που κυκλοφόρησε το 2004. «Διαβάσαμε τα σχόλιά σας και θα θέλαμε να σας πούμε ότι στο trailer δεν παρουσιάστηκε το τελικό παιχνίδι, ούτε αυτό που όλοι θα ανέμεναν από το RCT franchise. Σχετικά με τα γραφικά έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε τα πρωτότυπα και θα αναβαθμίσουμε την μηχανή του παιχνιδιού στη Unity 5 Engine. Πιστεύουμε ότι εντός του καλοκαιριού θα μπορέσουμε να σας δώσουμε λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα αυτής της αναβάθμισης», δήλωσε εκπρόσωπος της Area 52 Games η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού για λογαριασμό της Atari.



Τέλος, ο παραγωγός τόνισε ότι το στούντιο έχει σκοπό να ανεβάσει το franchise σε νέα επίπεδα, γι’ αυτό και έκανε περισσότερα από 10 χρόνια να κυκλοφορήσει το RCTW. Ο τίτλος δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν είναι απόλυτα έτοιμος και η ομάδα ανάπτυξης διαθέσει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να μπορέσει να προσφέρει στους fans την απόλυτη εμπειρία. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay reveal teaser του RollerCoaster Tycoon.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*