Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ερωτηματολόγιο για το Mass Effect 4

*
Η BioWare έδωσε στη δημοσιότητα ένα ερωτηματολόγιο για το Mass Effect 4, μέσα από το οποίο η ομάδα ζητάει από τους fans της σειράς να δηλώσουν ποια νέα χαρακτηριστικά θα ήθελαν να περιλαμβάνει το επόμενο κεφάλαιο του γνωστού franchise. Ο σύνδεσμος που οδηγεί στο συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον παραγωγό του Mass Effect Michael Gamble και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

Φαίνεται λοιπόν πως με το Dragon Age 3: Inquisition να αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, το στούντιο θα στρέψει όλη του την προσοχή στο νέο Mass Effect. Τέλος, η ομάδα επιβεβαίωσε ότι στην επερχόμενη Comic-Con (που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου) η BioWare θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Hernandez30
    • Μόλις το συμπλήρωσα. Βασικά μια είναι η ερώτηση που έχει να κάνει σχετικά με ποια νέα χαρακτηριστικά θα ήθελα να περιλαμβάνει το Mass Effect 4. Με βαθμολογία απο το 1-7 τι θα μας ενδιέφερε να αναπτυχθεί στο επόμενο ME (Story, Exploring, skills κτλ). όλες οι υπόλοιπες ερωτήσεις είναι προσωπικές του τύπου πόσσες ώρες παίζουμε την μέρα, ποια παιχνίδια έχουμε παίξει γενικά κτλ. κτλ κτλ

    • diver_gr
    • Μακάρι να δούμε μια άξια συνέχει της τριλογίας! Αυτό που θα ήθελα να δω το οποίο έγραψα και στο twitter είναι δυνατότητα Co-op στο Campaign! Το multi στο 3 έπαιζε μια χαρά και η δυνατότητα του Co-op θα έδινε περισσότερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

    • Alias
    • To συμπληρωσα. Εγω θελω να γινει σαν το πρωτο(δηλαδη RPG) με μια No Man's Sky προσεγγιση στην εξερευνηση. Να φυγει αυτη η απλοποιηση και τα multiplayer στοιχεια τελειως, που καταναλωνουν πορους στην αναπτυξη αχρειαστα. Τα RPG ειναι μοναχικες εμπειριες,οσοι ασχολουνται θελουν να βουτανε στον κοσμο τους και να χανονται. Οχι να πετιεται το κολληταρι τους in game και να τους κανονιζει για καφε μετα. Κατα κυριο λογο αυτο ειναι το κοινο του Mass Effect. Οι action fans ειναι αυτοι που παιξαν τα 2 τελευταια ή το τελευταιο της σειρας μονο και πηγαν και βαλαν 0 βαθμολογια στο metacritics. Αν θελει να ικανοποιησει αυτους ας βγαλει αλλο τιτλο. Εγω αν ακουσω για περαιτερω απλοποιηση δεν θα ασχοληθω.

*