Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εσείς ρωτάτε, η ομάδα του Xbox απαντάει

Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά σημαντική για την αγορά των video games και αυτή που ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Η Microsoft ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές για τον τομέα του Xbox με ένα οικοσύστημα Xbox-Windows 10 που αρχίζει να παρουσιάζει τα θετικά του στοιχεία (όπως το Play Anywhere, το cross-play και το cross-save) εδώ και αρκετό καιρό, ενώ έδωσε στην κυκλοφορία και το Xbox One S, τη νεότερη έκδοση της οικιακής της κονσόλας. Το σημαντικότερο όλων δε είναι πως άφησε αρκετές υποσχέσεις για το 2017, όταν και θα κυκλοφορήσει η πιο ισχυρή έκδοση Xbox, η οποία στην παρούσα φάση είναι γνωστή με την κωδική ονομασία Project Scorpio.



Έτσι, το Enternity, σε συνεργασία με την Microsoft Hellas, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις ερωτήσεις σας γύρω από τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν και να πάρετε τις σχετικές απαντήσεις από τον Γιώργο Βαζαίο, Head of Xbox Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. Για να υπάρξει καλύτερη οργάνωση, προτείνουμε τις εξής θεματικές ενότητες:
- Xbox One S
- Xbox Arena Festival
- Project Scorpio
- Xbox Live
- Το Xbox στην ελληνική αγορά
Παρόλα αυτά, μπορείτε να κάνετε και οποιαδήποτε άλλη ερώτηση επιθυμείτε, ακόμη και αν δεν εντάσσεται σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Οι ερωτήσεις σας θα πρέπει να έρθουν με mail στο site (info@enternity.gr) με τίτλο «Xbox Interview» μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στις 15.00. Τα μέλη του site που θα συμμετέχουν και θα στείλουν τις ερωτήσεις τους θα μπουν στην κλήρωση για μια 12μηνη συνδρομή Xbox Live Gold, οπότε για να δηλώσετε συμμετοχή, μην ξεχάσετε στο mail σας να γράψετε και το username που έχετε στο site. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • στελνω τωρα να ρωτησω για το geometry wars που βρισκεται λανθασμενα στην ελληνική λιστα με τα backwards compatible

    • PORTAL
    • Η ερωτηση ειναι μια αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια του e mail διοτι στην καλυτερη θα λαβω μια τυποποιημενη απαντηση.
      Εξαλλου τη γνωριζω ηδη την απαντηση.

      Πως δικαιολογειτε οτι χρεωνετε για το multiplayer; Βλεπουμε οτι αλλες μεγαλες εταιριες οπως η Valve, η ΕΑ, η Ubisoft, η Nintendo προσφερουν το multiplayer δωρεαν στις δικες τους πλατφορμες. Σε τι διαφερει το Xbox live;

    • joehok
    • καλα ποιος ειναι αυτος ο @powell που μου βαζει αρνητικη.. μια ερωτηση θελω να κανω στην ελληνικη μαικροσοφτ που εχει σχεση με το ελληνικο πιθανον localization για παιχνιδι που εχω αγορασμενο και ο αλλος βαζει αρνητικο...

    • Sephiroth
    • @joehok, οι ερωτήσεις σας θα συγκεντρωθούν και θα πάνε στην Microsoft. Οπότε αν θέλετε να τις συμπεριλάβουμε, στείλτε ένα απλό mail, όχι από εδώ, please βοηθήστε με να τα μαζέψω όλα όπως πρέπει και να τα στείλω.

      @PORTAL, όπως σημειώνω και πιο πάνω, το να μαζέψω τις ερωτήσεις μέσω mail, δεν είναι βίτσιο, είναι θέμα οργάνωσης για να μπορέσω να τις γκρουπάρω και να τις στείλω. Έχω μιλήσει με την Microsoft σχετικά με το θέμα των απαντήσεων και θεωρώ πως πλέον κατανοούν και οι ίδιοι πως αυτό το "τυποποιημένο" στιλ δεν βοηθάει ούτε τους ίδιους ούτε κανέναν. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με οδηγίες της εκάστοτε "μαμάς" εταιρείας και δεν φταίνει τα παιδιά στο ελληνικό division. Ωστόσο, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τις πληρέστερες δυνατές απαντήσεις.

*