Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εσωτερική μετακίνηση του Yoshinori Ono από την Delightworks στην Aniplex

*
Ο Yoshinori Ono μεταφέρεται από την Delightworks στην Aniplex, σε μια κίνηση απόλυτα λογική. Μέσω ενός blog post, ο δημοφιλής δημιουργός ανακοίνωσε την εσωτερική μετακίνησή του στη νέα εταιρεία Aniplex, η οποία και θα συνεχίσει το κομμάτι του games business για την Delightworks. O ίδιος σημειώνει πως όλα τα στελέχη και οι προγραμματιστές μεταφέρονται στη νέα εταιρεία και πως τα Fate/Grand Order και τα άλλα παιχνίδια θα συνεχίσουν να ετοιμάζονται και να υποστηρίζονται από εκεί. Η Aniplex θα συνεχίσει την πορεία της εταιρείας μετά την απορρόφησή της που θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Μένει να δούμε τι άλλο θα έρθει τους επόμενους μήνες από τον Ono και τη νέα του επαγγελματική στέγη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*