Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται Fast & Furious τίτλος από την Slightly Mad Studios

*
“Έπιασε λαβράκι” ο YouTuber SpotTheOzzie, αφού στο livestream το οποίο έκανε παίζοντας Project Cars 2 συνέβη κάτι απρόσμενο. Ο Ian Bell, CEO των Slightly Mad Studios, συνδέθηκε κατά την διάρκεια του stream και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Έθεσε ψηλά τον πήχη λέγοντας ότι το Project Cars 2 δεν είναι ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά δεδομένων των διαθέσιμων πόρων στέκεται επάξια απέναντι στα Forza και Gran Turismo. Το ζουμερό κομμάτι της συζήτησης όμως ξεκινά όταν ο Bell ανέφερε το νεότερο παιχνίδι τους που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζεται ένας Fast & Furious licensed τίτλος, θέτοντας σαν σημείο αναφοράς το Need for Speed Payback.



Περιχαρής αποκάλυψε ότι έχουν ήδη υπογράψει ένα εξαετές συμβόλαιο με ένα πολύ σχετικό Χολυγουντιανό studio και αν ο ανταγωνισμός σκοπεύει να το κάνει καλά, αυτοί θα το κάνουν καλύτερα. Κάτι αντίστοιχο έχει να συμβεί από εποχής PS2, επομένως μένει να δούμε πόση φροντίδα μπορεί να δεχτεί το δημοφιλές movie franchise. Ακολουθεί ο αποκαλυπτικός διάλογος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • amianen
    • Η Slightly Mad Studios μας έχει χαρίσει το πιο αληθοφανές Driving simulation... Να υποθέσω πως τώρα θέλουν το άλλο άκρο... Αυτοκίνητα κωλοφτιαγμένα και racing χωρίς φρένα! ...γιατί όχι...

*