Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται fan remake του Resident Evil Gaiden στο Resident Evil 2 (video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας DSOG, οι Andrew Coyte και 3lric ετοιμάζουν ένα remake του Resident Evil Gaiden στο κλασσικό πλέον Resident Evil 2. Όπως προφανώς έχετε καταλάβει, πρόκειται για ένα mod, μέσω του οποίου οι δημιουργοί θα αναβιώσουν τον αποκλειστικό τίτλο του Game Boy Color σε υπολογιστές. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο το mod, όμως υπάρχει ένα trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το fan remake θα χρησιμοποιεί τα κλασσικά viewpoints της κάμερας του Resident Evil 2 αλλά και τα γραφικά. Οπότε από πλευράς εμπειρίας, δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτα παραπάνω από κάτι που μοιάζει με τα Resident Evil του original PlayStation, προφανώς με tank controls.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*