Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται νέος White Cat Project τίτλος για το Switch

*
Η Ιαπωνική Colopl ανακοίνωσε την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου στην σειρά White Cat Project, με το κωδικό όνομα “Shironeko New Project”. Το πρωτότυπο παιχνίδι είναι ένας hack'n'slash action JRPG τίτλος για iOS και Android, με το όνομα Rune Story. Νιώθοντας αρκετά σίγουροι με τις δυνατότητες τους, οι developers αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για την μετάβαση στον χώρο των οικιακών κονσολών, κάτι το οποίο είναι και το πλέον ξεκάθαρο που γνωρίζουμε για την ώρα. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί εντός του 2020 και θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα συνεχίσει την action RPG παράδοση του προκατόχου του. Το κάτωθι teaser trailer είναι το μοναδικό οπτικό υλικό από το παιχνίδι αλλά καταφέρνει να φαίνεται αρκούντως χαριτωμένο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*