Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται το Mega Sg για αναπαραγωγή retro τίτλων της SEGA

*
Η κατασκευάστρια ρετρό κονσολών Analogue, άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής με το περσινό Super Nt και σκοπεύει να συνεχίσει κάνοντας κάτι αντίστοιχο για retro τίτλους της SEGA. Πιο συγκεκριμένα, η Analogue παρουσίασε το Mega Sg το οποίο θα παίζει όλα τα παιχνίδια των Mega Drive, Master System, Game Gear, Mark III, SG1000 και SC-3000. Για τα cartridges του Master System θα υπάρχει ένας συνοδευτικός αντάπτορας στο βασικό πακέτο, σε αντίθεση με αυτόν για τα παλιότερα συστήματα ο οποίος θα διατίθεται ξεχωριστά. Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε 4 παραλλαγές, τρεις βασισμένες στις primary regions και μία λευκή. Επίσης θα διαθέτει μία υποδοχή 3,5mm audio jack, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με το Mega CD. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει το κύκλωμα Altera Cyclone V FPGA, το οποίο είναι προγραμματισμένο από τον Kevin “Kevtris” Horton και μπορεί να εκτελέσει μία πλειάδα λειτουργιών χρησιμοποιώντας την γλώσσα Verilog.

Το gamepad θα κυκλοφορήσει σε παραλλαγές του μαύρου και του λευκού, κατασκευάζεται σε συνεργασία με την 8bitdo και είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο του Mega Drive. Στα του οπτικοακουστικού τομέα, το νεότερο πόνημα της Analogue φέρεται να ανταπεξέρχεται πλήρως. Η πιστότητα και η ευκρίνεια του ήχου βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, σε εξαιρετικά επίπεδα κάτι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό εάν αναλογιστεί κανείς την ιδιαιτερότητα του Yamaha YM2612 soundchip. Για το video output θα χρησιμοποιείται η ίδια HDMI θύρα με το Super Nt, χωρίς όμως την υποστήριξη για αναλογική εικόνα. Κάτι τέτοιο αποκλείει αυτομάτως την συνδεσιμότητα με το 32X. Το Mega Sg θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019 και θα κοστολογείται στα €189. Παρακάτω, μερικά δείγματα από την αναπαραγωγή τίτλων στη νέα κονσόλα.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*