Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται το πρώτο patch για το Sonic Colors: Ultimate

*
To Sonic Colors: Ultimate δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα και η Sega έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διόρθωσεις των bugs που αναφέρουν οι παίκτες. Το επίσημο λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, όμως όσοι είχαν προπαραγγείλει τον τίτλο ξεκίνησαν να παίζουν από την περασμένη Παρασκευή. Δυστυχώς, αρκετοί δεν είχαν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τα social media πήραν φωτιά από τα παράπονα των παικτών και σε ρόλο πυροσβέστη κλήθηκε η επίσημη social media manager του τίτλου, Katie Chrzanowski.

Με post της στο Twitter ευχαρίστησε όλους για την υπομονή τους, υποσχέθηκε ότι θα προβλήματα θα διορθωθούν, όμως δεν παρέλειψε να τονίσει πως από τα videos που κυκλοφορούν με bugs και glitches, δεν είναι όλα αληθινά. Συμπλήρωσε πως μερικά προέρχονται από έκδοση του παιχνιδιού που αναπαράγεται σε emulator, όχι σε επίσημο hardware της Nintendo και το ξεκαθάρισμα πιθανό να καθυστερήση την κυκλοφορία του patch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*