Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εύκολη η “μετακόμιση” σε Xbox One X

*
Στο πλαίσιο της Gamescom, o Mike Ybarra ανακοίνωσε την υποστήριξη μεταφοράς των settings του χρήστη από το Xbox One στο Xbox One X καθώς και την ευκολία αυτής. Συνίσταται η μεταφορά των Settings και Games από το Xbox One σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και μετά η σύνδεσή του στο Χbox One X για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Φυσικά, η όλη διαδικασία μπορεί να επιτευχθεί και μέσω τοπικού δικτύου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί, αν το επιθυμεί, να κατεβάσει από πριν τα 4Κ patches για τα games του και, μόλις αυτά μεταφερθούν στο Xbox One X, το σύστημα είναι όλα έτοιμα.



Τέλος, ο Ybarra ανακοίνωσε ότι με επερχόμενο update θα προστεθεί σε όλα τα συστήματα Xbox One ένα πιο φωτεινό home screen ονόματι, δηλαδή Light mode. To Dark mode θα είναι η default επιλογή, ωστόσο ο χρήστης αν το επιθυμεί θα μπορεί να το αλλάξει κατά βούληση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*