Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζαλίζουν τα νούμερα που ανακοίνωσε η Rockstar Games για τα GTA V και Red Dead Redemption 2

*
Απίστευτα είναι τα νούμερα των αποστολών που ανακοίνωσε πως έχει πετύχει μέχρι σήμερα η Rockstar Games για τα Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption 2.

H αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης επενδυτών για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της Take-Two Interactive. Όπως φαίνεται λοιπόν, η εταιρεία έχει στείλει 24 εκατομμύρια αντίτυπα του Red Dead Redemption 2 στα καταστήματα όλου του πλανήτη, με τα δεδομένα αυτά να δείχνουν ότι από το Φεβρουάριο ο αριθμός των αποστολών αυξήθηκε κατά 1 εκατομμύριο τεμάχια.


Όσον αφορά στο Grand Theft Auto V, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει στείλει 110 εκατομμύρια αντίτυπα στα καταστήματα. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του 2018, ο αριθμός αυτός κινήθηκε στα 100 εκ. αντίτυπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*