Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Ζωντανή" παραμένει η ανάπτυξη του System Shock 3

*
Έπειτα από πολύ καιρό εκπρόσωπος της Otherside Entertainment, έσπασε την σιωπή της εταιρείας σχετικά με την ανάπτυξη του System Shock 3. Φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές εβδομάδες, ήθελαν την ομάδα πίσω από το τρίτο System Shock να έχει απολυθεί και το μέλλον του παιχνιδιού να είναι εντελώς αβέβαιο.

Όμως ο αντιπρόεδρος της Otherside Entertainment Walter Somol, υπεύθυνος του τμήματος marketing & business development, καθησύχασε του fans λέγοντας χαρακτηριστικά, είμαστε ακόμα εδώ και για την ώρα όλοι δουλεύουμε από τα σπίτια μας, όπως και οι περισσότεροι από εσάς". Ακόμα, ο Somol δήλωσε ότι η ανάπτυξη πραγματοποιείται με τη βοήθεια της Unreal Engine 4.


Μένει να δούμε πόσο σύντομα θα παρουσιαστεί κάτι νέο από το System Shock 3. Το πιο πρόσφατο trailer με gameplay από την pre-alpha έκδοση, δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*