Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζωντανό επεισόδιο Inside Xbox κατά τη διάρκεια του X018 event

*
To X018 event της Microsoft πραγμτοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Mexico City και η εταιρεία προβάλει ένα δίωρο επεισόδιο της ζωντανής εκπομπής Inside Xbox, μέσα από την καρδιά του show. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τα Crackdown 3, Minecraft, Sea of Thieves, State of Decay 2 και Forza Horizon 4. Επιπλέον, η Microsoft έχει υποσχεθεί σπουδαίες ανακοινώσεις για το PUBG, μια ματιά στο επερχόμενο The Forge expansion του Shadow of the Tomb Raider, ανακοινώσεις για τους νέους τίτλους του Xbox Game Pass και 1-2 εκπλήξεις. Το live stream του Inside Xbox αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 23:00μμ. Θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω Mixer, Twitch, YouTube, Facebook και Twitter.  Τέλος, όσοι κανουν log στο Mixer χρησιμοποιώντας το Microsoft account τους κατά τη διάρκεια του live stream θα λάβουν ως δώρο in-game items για το Forza Horizon 4 και το Sea of Thieves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*