Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 505 Games εξαγόρασε την Infinity Plus Two, εταιρεία πίσω από τα Puzzle Quest και Gems of War

*
Η Digital Bros, "μαμά"-εταιρεία της 505 Games, ανακοίνωσε την εξαγορά της Infinity Plus Two, την αυστραλιανής ομάδας πίσω από τα Puzzle Quest και Gems of War. Η εταιρεία σκοπεύει με αυτήν της την κίνηση να μπει για τα καλά στην αγορά των free-to-play games. Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστοί οι όροι της εξαγοράς. Η Infinity Plus Two ιδρύθηκε από τον Steve Fawkner και έχει στο ενεργητικό της πάνω από 30 games ήδη με τζίρο που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια και μια εγκατεστημένη βάση χρηστών που αγγίζει τα 32 εκατομμύρια (παγκοσμίως). Ο Fawkner θα συνεχίσει να εργάζεται ως μέλος της διοίκησης στην 505 Games μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενώ θα συνεχίσει και με τα υπόλοιπα projects του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*