Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 505 Games και η Infinity Plus Two ανακοίνωσαν το Puzzle Quest 3 (trailer)

Ο publisher 505 Games και η developer Infinity Plus Two ανακοίνωσαν το Puzzle Quest 3. Το παιχνίδι θα είναι free to play και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος για PC (Steam), iOS και Android. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν επιπλέον πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τον CEO και creative lead της Infinity Plus Two, Steve Fawkner, το παιχνίδι έρχεται μετά από τις απαιτήσεις των fans και αναμένεται να προσφέρει διασκέδαση που ισορροπεί ανάμεσα σε gameplay, ιστορία και επίλυση γρίφων. Από πλευράς 505 Games, o υπεύθυνος του τμήματος free-to-play, Clive Robert, πρόσθεσε ότι η σειρά Puzzle Quest βόηθησε στον καθορισμό του puzzle-RPG genre και είναι ένα αγαπημένο franchise με πλούσια κληρονομία και εκατομμύρια παίκτες. Η δουλειά του Steve και της ομάδας του που θα μας συστήσουν ξανά τον τίτλο ως free to play, δίχως αμφιβολία θα προσδιορίσει ξανά το puzzle genre.


Η συνέχεια στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*